Фаворитът на докторите работи

И изпробвалите го потвърдиха

За първи път лекари от много сфери на медицината се обединяват зад силата на природен продукт. Към гласувалите „ЗА“ се присъединяват дори и кардиолозите, чиято специалност ги кара да са особено скептични. Доверието на специалистите заслужило необикновеното антарктическо масло от крил, което у нас носи името Visilife (Висилайф).

Освен, че го предписват на своите пациенти, нашите медици поверяват на него дори собственото си здраве. Сред пациентите пък вече е известен като „домашния кардиолог“, защото той понижава холестерола и триглицеридите, нормализира сърдечния ритъм, държи кръвното налягане под контрол, поддържа кръвоносните съдове чисти и пази от образуване на тромби. Като бонус идва благотворното му влияние върху паметта и очите. А благодарение на мощното му антиоксидантно действие – той е 48 пъти по-мощен антиоксидант от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10 – укрепва имунитета.

Холестеролът е скочил над нормата?

Високият холестерол не боли, но пък убива. Прави го коварно като тихомълком запушва кръвоносните ни съдове отвътре. Натрупва се и стеснява отвора им, което затруднява протичането на кръвта, а с времето може да доведе до фатални инциденти като инсулт или инфаркт. Затова лекарите веднага изписват статини, но те увреждат черния дроб и влошават здравето още повече. Накрая влизаме в омагьосан кръг, от който природата ни дава изход в лицето на специалното антарктическо масло. Според проведените клинични проучвания то е единственото натурално вещество, което е в състояние само за няколко месеца да вкара холестерола в референтните стойности. Постига го благодарение на богатия си биохимичен състав, включващ специални вещества, които могат по естествен начин да управляват процеса на холестеролен синтез в тялото. Накрая мазнините са обуздани, а сърцето и съдовете работят нормално.

Д-р Анастас Стойков, кардиолог, София

„Засега в световната медицина е известна само една омега-3 субстанция – масло от антарктически скариди (крил), чийто ефект е безусловен. Утвърден и вече доказал се в нашата гилдия продукт, който съдържа 100 % масло от крил, е Visilife. Изследванията са категорични, че от всички омега-3 средства той дава най-добрите резултати в борбата с холестерола. При прием само на 2 капсули дневно за 3 месеца „лошият” холестерол намалява с 32%, а „добрият” се покачва с 44%. Този продукт е екологично чист, без ГМО. Ефектът на маслото от крил се дължи на отличното му усвояване от организма. Омега-3 мастните киселини в него са в същата форма, както в човешкия организъм – като фосфолипиди. Практическите ползи от приема на продукта, както и неговите спецификации потвърждават качествата му.“
Д-р Анастас Стойков, кардиолог, София

Свалих си холестерола с натурално средство
„Преди повече от 10 години ми откриха за първи път проблем със завишения холестерол. Имах камерни екстрасистоли и отидох на редовен профилактичен преглед. Останах шокиран от резултатите от кръвните изследвания – холестеролът ми беше 14 mmol/L. Назначиха ми лечение със статин, по 10 мг на ден, и спазване на диета.

Д-р Славчо Кирилов, пулмолог

За 4 месеца успях да сваля нивото на холестерола на 7 mmol/L. На четвъртия месец добавих и фибрат към лечението. За съжаление обаче, наред с подобряването на показателите, дойдоха и страничните ефекти от лекарствата – усещах главозамаяност и отпадналост, силни болки по мускулите, така че спрях фибрата и екстрасистолите намаляха.

Резултати от кръвни изследвания след употребата на Visilife

В началото на 2017-а в търсене на по-щадящо лечение реших да пробвам с нещо природно и се спрях на Visilife. Направих си схема, при която пиех по 2 капсули дневно. Реших да намаля статина наполовина. Не съм променял начина си на хранене и не съм се лишавал от малките удоволствия. Позволявах си и чаша–две вино понякога. Три месеца следвах тази схема и след като си направих нови изследвания, показателите ми бяха прекрасни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. Останах изненадан, че с изцяло природен продукт постигнах толкова добри резултати. А най-хубавото беше, че и страничните ефекти от лекарствата изчезнаха!

От тогава до сега вземам продукта в поддържаща доза от 1 капсула на ден. Мисля, че открих най-доброто лечение за проблема си. Много съм доволен от резултатите и спокойно мога да го препоръчам на всеки, който има проблеми с холестерола и сърдечно-съдовата дейност.“
Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански

Злодеят високи триглицериди

За холестерола всеки е чувал, че е опасен, но какво знаем за триглицеридите? Почти нищо, а те са още по-страшни дори. Представляват чиста мазнина, която „плува“ в кръвта. Влиза там от мазната храна, която ядем, или от черния дроб. Когато количеството ѝ е в нормите, всичко е наред, но когато стойностите са скочили, тогава сърдечно-съдовият риск е огромен. Особено ако и „лошият“ холестерол (LDL) е над нормата, а те често вървят в тандем. Влияние върху триглицеридите имат сравнително малко неща, а тези от природен произход се броят на пръсти. Сред тях е криловото масло, което към момента се оказва и най-мощното. Практиката през годините е показала, че то притежава способността да понижи триглицеридите наполовина само за месец-два. Като ключът е в дозата – триглицеридите са „упорит“ противник, така че са необходими 3–4 капсули на ден, за да бъдат победени.

Свалих триглицеридите наполовина

Георги Георгиев, 78 год., Ямбол

„Толкова болести имам, че с всяко изследване ми откриват нещо ново. Последното бяха триглицериди почти два пъти над нормата – 3,6 единици. Отказах да пия статини.

Не мислех да правя нищо по въпроса, но моят племенник ми изпрати от София някакво червено масло – даде ми 3 кутии. Пих го по 4 капсули на ден в продължение на месец. След това се изследвах, за да проверя дали има ефект това. Триглицеридите бяха паднали на 1,9. Даже кардиологът, когато погледна числата, се изненада от силата му. Продължих с приема общо 6 месеца, като след първия месец пиех по 1 капсула дневно. Сега триглицеридите ми са 1,3 единици. Числата и само числата ме убедиха, че продуктът помага!“
Георги Георгиев, 78 год., Ямбол

Високото кръвно е тихият убиец

Наричат го така отдавна, а прозвището му идва от неговия „маниер“. Високото кръвно представлява свръхнатоварване върху сърдечния мускул и върху кръвоносните съдове, което бавно и методично ги уморява и уврежда. Ако напрежението не бъде снето, изходът е лош. Ето защо, колкото и невероятно да ни се струва, продължителното поддържане на кръвно налягане от порядъка на 135/95 е опасно. А какво остава за по-високите стойности!? Необикновена помощ за сърцето в тази ситуация оказва червеното масло. То съдържа няколко компонента, които подкрепят нормалната работа на сърцето, а от там и нормалното кръвно налягане. От особена важност тук е холинът, който е основен градивен елемент на сърдечния мускул и отговаря за неговото представяне.

Д-р Петър Димитров, ОПЛ

„Въздействието на омега-3 мастните киселини върху кръвното е доказано от редица изследвания. Най-популярни са рибеното масло и лененото масло, но ние, лекарите, не можем да разчитаме на тях, защото имат сериозни недостатъци и ефективността им е слаба. Единственото природно средство, което показва значими медицински резултати, е маслото от крил. Неговата биохимична форма е същата, като формата на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло. Усвоява се максимално добре от организма и така покрива задължителния критерий за успех – високи концентрации. Постига го дори при ниски дневни дози от по 1–2 капсули на ден. За сравнение от рибеното масло трябва да се пият поне по 6 капсули на ден и резултатът пак няма да е същият. В практиката антарктическото масло се прилага за поддържане на нормално кръвно, за понижаване на холестерола и триглицеридите, както и при атеросклероза и отклонения в сърдечния ритъм.“
Д-р Петър Димитров, общопрактикуващ лекар, Враца

Kръвното ми стана 120/80

Хана Шулц, 58 год., Есен, Германия

Често имах главоболие и се чувствах някак „под напрежение“. Тъй като съм университетски преподавател, отдавах симптомите на работата си. Един ден съпругът ми ме накара да посетя лекар, който установи, че страдам от повишено кръвно налягане. Назначиха ми терапия с лекарства. Въпреки това не спрях да се ровя за повече информация по темата и така в Амазон попаднах на нов природен продукт за сърце. Започнах да го пия по схемата, посочена в листовката. Няколко месеца след това посетих отново кардиолога – сърдечният ритъм беше в норма, а апаратът за кръвно отчете 120/80. Предвид всичко това лекарят намали дозите на лекарствата ми. Нямам намерение да прекъсвам приема, защото се чувствам отлично. А и съм убедена, че правя най-доброто за здравето си и изследванията ми го доказват. Моята препоръка към всички е да не чакат нещата да се влошат, а веднага да вземат мерки. Най-добрата помощ идва от природата.
Хана Шулц, 58 год., Есен, Германия

Когато сърцето „прескача“, праща зов за помощ

Сърцето е единственият мускул в човешкото тяло, който работи на пълни обороти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Когато „излезе от ритъм“, това най-често означава, че се нуждае от специализирана помощ. Природата ни е осигурила такава в лицето на необикновеното масло от крил. Съдържащите се в него фосфолипиди, са основните мазнини, които изграждат клетъчните мембрани. За здравето на сърдечния мускул и неговата еластичност пък се грижи холинът. Той е негов базов градивен компонент. В резултат сърцето не „прескача“ и то бие в нормален ритъм.

Снежанка Близнакова, 66 год., Луковит

„Ако не бях пила Visilife, сигурно нямаше да оцелея, когато развих COVID-19. Само аз си знам през какво преминах. Имам исхемична болест на сърцето, висок холестерол, диабет тип 2 и Хашимото. Като хванах коронавируса пулсът ми скачаше до 140. Не можех да си поема дъх. На моменти дишането ми спираше. Тогава в продължение на месец пих по 3 капсули на ден от продукта. С него сърцето ми влезе в ритъм.

Оправих се, но не посмях да го спра. Синът ми, който е лекар, знаеше за него. Дори се консултирах и с негов колега – кардиолог. Той категорично ми забрани да го спирам и дори ми каза да заместя с него статините, защото те много вредят на всичките ми органи. Пих го 7 месеца и свалих холестерола си с 2 единици – от 9 mmol/L стана 7. Триглицеридите ми от 4 единици слязоха под 3. Помага, уверих се, и затова го препоръчвам на всички, които страдат и се чудят как да „закрепят“ здравето си“.
Снежанка Близнакова, 66 год., Луковит

Атеросклероза... кръвоносните съдове са в опасност

Всички „слушат“ сърцето и мерят кръвното, но е факт, че повечето кардиологични инциденти са резултат от увреждания на кръвоносните съдове. Ако стените им станат твърди, те с усилие поемат налягането, под което тече кръвта, и биха могли да се „пръснат“. Ако пък холестеролът е висок, по стените се отлагат плаки, които стесняват диаметъра на съдовете и затрудняват кръвотока. Развиват се състояния като атеросклероза, артериална стеноза и др. Благодарение на холина специалното масло от крил поддържа нормалния метаболизъм на хомоцистеина и неговите нормални стойности. Освен това държи под контрол мазнините в кръвта. По този начин отстранява рисковите фактори, сочени за причинители на коронарна болест на сърцето, инсулт, периферно съдово заболяване и на атеросклероза. Също така ограничава риска от образуване на кръвни съсиреци (тромби).

Изследванията показват, че съм на прав път

Франческо Ломбарди, 72 год., Палермо, Италия

Пуша от 14-годишен и според лекарите това е причината да развия атеросклероза. Когато ми дадоха прогнозите за бъдещето, веднага спрях цигарите. За съжаление обаче това не е достатъчно, а нещата, които могат да подобрят състоянието при този проблем са малко. Натуралните средства са единици. Много неща съм изпил и изял, но от нищо не видях ефект. Чистачката на моите съседи ми препоръча Visilife, защото баща ѝ само от него имал полза. Подходих скептично, но все пак реших да опитам. Купувам го онлайн и пия по 1 капсула на ден. Старая се също така да се храня здравословно, доколкото ми е възможно, понеже съм вдовец. На тази „терапия“ съм от година и половина. Периодично минавам на прегледи и изследвания, които показват подобрение в състоянието ми. Това ми дава сигурност, че съм на прав път. Знам, че няма как да се излекувам, но искам да поживея още малко, за да видя правнуци.
Франческо Ломбарди, 72 год., Палермо, Италия

Паметта ви изневерява? „Укрепете“ мозъка

Какво е общото между сърцето и мозъка ли? Мазнините, които поддържат нормалната работа на сърцето, са основен структурен елемент в клетъчните мембрани на мозъка. Наричат се фосфолипиди и са изключително рядко срещани. В природата техен източник са дълбоководните антарктически скаридообразни животинки крил. Ето защо маслото от крил подобрява паметта, повишава концентрацията и поддържа когнитивните функции.

По-силна памет и зрение

Д-р Анелия Ангелова, общопрактикуващ лекар, Бургас

В клетките на нашия мозък и на очите ни се съдържат специални мазнини, наречени фосфолипиди. За да си осигурим отлично зрение и добра памет, трябва ежедневно да си ги набавяме. Единственият природен източник на фосфолипиди, които са в абсолютно същия биохимичен вид, в който са и в човешкото тяло, е маслото от крил във Visilife. Затова той повишава концентрацията с над 60% при прием само на 1 капсула дневно в продължение на 6 месеца. Това е изключително ценно при лица в пенсионна възраст, а резултатите, наблюдавани при мои пациенти, са отлични.
Д-р Анелия Ангелова, общопрактикуващ лекар, Бургас

Помня и от вчера, и от преди 20 години

Ема Вимер, 74 год., Грац, Австрия

„Пръв съпругът ми забеляза, че често повтарям едни и същи неща, както и че забравям скорошните ни разговори. Допитах се до нашия фамилен лекар, потърсих и информация в Интернет пространството. Изчетох много и се спрях на комбиниран подход. Взех си гинко за по-добро оросяване и новото масло, което подхранва мозъка. Пия ги само от няколко месеца, но мъжът ми казва, че ефектът е видим. Доволна съм много и препоръчвам на хората в третата възраст като мен.“
Ема Вимер, 74 год., Грац, Австрия

На какво Visilife дължи своята ефективност?

Резултатите, за които са налице много доказателства, си имат обяснение. Специалната биологична съставка е класифицирана като суперхрана. Тя притежава оздравителни способности, съизмерими дори с възможностите на някои лекарства.

Мощ

Проведените тестове показват, че антарктическото маслото е един от най-мощните антиоксиданти на планетата. То е цели 2000 пъти по-мощно от известния на всички ни витамин С.

Силата му надхвърля с 48 пъти тази на рибеното масло и е с 34 пъти над способностите на коензима на младостта Q10. Като потенциал да подобрява здравето мощта на 1 капсула Visilife се равнява на това все едно сте изпили наведнъж 25 капсули, от които 12 са рибено масло, 10 са фосфолипид и 3 са Q10.

Клинично потвърден ефект

Уникалното вещество представлява патентована субстанция, чиято ефективност е оценена от редица клинични проучвания. Според техния дизайн те предоставят най-високата степен на достоверност в медицината. Доказано е, че приемът само на 2 капсули дневно в продължение на 3 месеца понижава „лошия“ холестерол (LDL) с над 30% и покачва нивата на „добрия“ холестерол (HDL) с повече от 40%. Засега не е известен друг природен метод, който да осигурява подобни резултати. Те са достатъчни, за да осигурят поддържането на нормален липиден профил при лица със слаби до умерени отклонения. Но има и нещо повече – той се комбинира успешно със статини и при хората, които имат крайно високи стойности, помага за допълнително подобряване на резултатите от лечението. По-интересното е, че продуктът има и силно изразено противовъзпалително действие, което е ключово за преодоляване на опасността от всякакъв вид съдови проблеми.

Чист и безопасен

Не на последно място е и чистотата и безопасността на продукта. Активната съставка е добита от скаридообразни и не съдържа живак и тежки метали. Сертифицирана е от редица световни организации за БИО и ЕКО. Включително и за халал (Halal). По-важното обаче е, че е напълно безопасен за прием и от лица със съпътстващи заболявания. Той не участва в лекарствени взаимодействия и може безопасно да се комбинира с широк спектър лекарства.

 

Visilife

• Натурален продукт
• Работи съобразно естествените процеси в организма
• Клинично доказана ефективност
• Високи резултати
• Ниски дневни дози
• Препоръчва се от лекарите
• По-дълготрайни резултати
• Многопосочно действие
• Понижава общия и „лошия“ холестерол
• Повишава „добрия“ холестерол
• Понижава триглицеридите
• Поддържа сърдечния ритъм и кръвното налягане
• Поддържа кръвоносните съдове проходими и еластични
• Възпрепятства образуването на съсиреци (тромби)
• Противовъзпалително действие
• Подобрява чернодробната дейност
• Подобрява мускулната дейност
• Подобрява паметта
• Подобрява имунитета и зрението
• Подобрява инсулиновата чувствителност
• Мощен антиоксидант
• Не дразни стомаха
• Добива се с див улов
• Не съдържа живак и тежки метали
• Без мирис и вкус

Статини

• Химическо изделие
• Блокира естествените процеси в организма
• Ниски дневни дози
• Еднопосочно действие
• Блокира „изливането“ на холестерола в кръвта
• Холестеролът скача до свръхвисоки нива, ако приемът бъде спрян
• Слаб ефект върху „добрия“ (HDL) холестерол
• Проявява много странични ефекти
• Уврежда черния дроб
• Повишава нивата на АЛАТ и АСАТ
• Главоболие
• Чувство на отпадналост
• Физическа умора
• Болки в мускулите
• Твърда форма във вид на таблетка
• Дразни стомаха
• Съдържа допълнителни вещества (Е-та)
• Пълнители
• Стабилизатори
• Глазиращ агент
• Оцветител (титанов диоксид!)

Рибено масло

• Природен продукт
• Недостатъчни доказателства за ефективност
• Слаби резултати
• Високи дневни дози (по 6 капсули и повече)
• Не се препоръчва от лекарите
• Съдържа триглицериди
• Участва в естествените процеси в организма
• Тялото го използва за попълване на мастните депа
• Често добивът е от развъдници
• Съдържание на живак и тежки метали
• Неекологичен продукт
• Гранясва
• Отблъскваща миризма
• Неприятен вкус на риба
• Води до киселини (особено при хора с по-чувствителен стомах)

 

Само сега можете да се възползвате и от невероятното ни предложение – пакет от 2 опаковки Visilife, с който ще СПЕСТИТЕ 20% от редовната цена. Пакетът се предлага само в нашия корпоративен електронен магазин, който можете да посетите ТУК.